+31 10 460-2050 | BOEK NU >


Locatie & Routebeschrijving - Ibis Hotel Rotterdam Vlaardingen
Ibis Hotel Rotterdam Vlaardingen Exterior Day
ibis Hotel Rotterdam Vlaardingen Lobby
Ibis Hotel Rotterdam Vlaardingen Reception
ibis Hotel Rotterdam Vlaardingen Double Room
ibis Hotel Rotterdam Vlaardingen Breakfast
Ibis Rotterdam Vlaardingen
Kamers
1 Kamer, 1 Volw. , 0 Kinderen
Kamers
-
1
+
Volw.
/Kamer
-
1
+
Kinderen
/Kamer (0-11 jaar)
-
0
+
Volw.
Kinderen

Gratis WiFi Beste prijsgarantie

Locatie & routebeschrijving naar het Ibis Hotel ROTTERDAM VLAARDINGEN

Locatie van het 3-STERREN HOTEL in ROTTERDAM VLAARDINGEN

Ibis Hotel Rotterdam Vlaardingen
Westlandseweg 270
3131 HX Vlaardingen
Nederland
T: +31 10 460-2050
F: +31 10 460-4059
h1195@accor.com

Het Ibis Hotel Rotterdam Vlaardingen is een 3-sterren hotel aan de rand van Rotterdam, in Vlaardingen. Het hotel is goed bereikbaar via de A4 en A20. Bezoek het moderne stadscentrum van Rotterdam of juist het historische Delft dat binnen 15km van het hotel ligt. Ook het strand van Hoek van Holland en Europa’s grootste haven Europoort liggen in de buurt. Hoek van Holland staat bekend om haar goede ferry verbindingen met Groot-Brittannië.


 • Vanuit alle richtingen

  Op de A20, neem afslag 8 Vlaardingen-West en volg de Marathonweg richting het centrum. Neem de eerste weg linksaf, de Arnoldus Soekstraat. Na ongeveer 200m bevindt het hotel en de parkeerplaats zich aan de linkerkant.

 • Vanuit Rotterdam Centraal

  Vanaf Rotterdam Centraal Station neem een trein richting Hoek van Holland en verlaat de trein bij station Vlaardingen Oost. Loop naar het busstation en neem buslijn 56 richting Vlaardingen West. Stap uit bij halte Vlaardingen, Vondelstraat en vervolg de weg in de rijrichting. Sla na ongeveer 50m rechtsaf in de Molukkenstraat. Aan het einde van de straat sla linksaf in de Riouwlaan.  Na ongeveer 100m sla rechtsaf in de Jan Pieterszoon Coenlaan en dan direct linksaf in Heutszpark straat. Volg de straat en het pad dat het Van Heutszpark doorkruist tot u op de hoek van Floreslaan/Broekweg bent. Steek de dubbelbaanse Westlandseweg en vervolg uw weg in de Arnoldus Soekstraat. Na ongeveer 50m sla links af, u vindt het hotel aan de linkerkant. Reistijd is ongeveer 10 min. Loopafstand van de bushalte is ongeveer 800m.

  Vanuit Amsterdam Airport Schiphol AMS

  Vanaf  Schiphol Airport Station neem een trein richting Rotterdam Centraal Station en stap over op een trein richting Hoek van Holland. Verlaat de trein bij station Vlaardingen Oost. Loop naar het busstation en neem buslijn 56 richting Vlaardingen West. Stap uit bij halte Vlaardingen, Vondelstraat en vervolg de weg in de rijrichting. Sla na ongeveer 50m rechtsaf in de Molukkenstraat. Aan het einde van de straat sla linksaf in de Riouwlaan.  Na ongeveer 100m sla rechtsaf in de Jan Pieterszoon Coenlaan en dan direct linksaf in Heutszpark straat. Volg de straat en het pad dat het Van Heutszpark doorkruist tot u op de hoek van Floreslaan/Broekweg bent. Steek de dubbelbaanse Westlandseweg en vervolg uw weg in de Arnoldus Soekstraat. Na ongeveer 50m sla links af, u vindt het hotel aan de linkerkant. Reistijd is ongeveer 40min. Loopafstand van de bushalte is ongeveer 800m.

 • Info: The reistijden kunnen wisselen afhankelijk van verkeersomstandigheden.

  Vanaf Rotterdam Centraal Station

  Reistijd ongeveer 15min.

  Vanaf Amsterdam Schiphol Airport AMS

  Reistijd ongeveer 40min.


TOERISTISCHE INFORMATIE

 • Euromast
 • Huis Sonneveld
 • Museum Boijmans van Beuningen
 • Kunsthal Rotterdam
 • Nieuwe Kerk Delft
 • Markthal Rotterdam
 • Kubuswoningen
 • Ahoy Rotterdam
Werde Fan von uns.Werde Fan von uns.Werde Fan von uns.Werde Fan von uns.Werde Fan von uns.Werde Fan von uns.